Vinkoprom

vinkopromPrema svjetski uglednom magazinu Forbes na listi TOP 35 tvrtki u Hrvatskoj, Vinkoprom d.o.o. je zauzeo prvo mjesto u 2009. godini, na temelju rezultata po određenim kriterijima.

Spoznajemo potrebe naših kupaca i potrošača i širokim prodajnim programom robe za izgradnju i opremanje kućanstava i drugih objekata nastojimo zadovoljiti očekivanja naših kupaca i potrošača te stvoriti osjećaj povjerenja u našu tvrtku.

SPJ Maloprodaja nastoji zadovoljiti potrebe kupaca na tržištu krajnje potrošnje neprehrambenih proizvoda i to ponudom četiri velike grupe artikala.

Prva grupa proizvoda je objedinjena pod nazivom „tehnika“ i tu nudimo artikle bijele i smeđe tehnike, programa za grijanje, računala i opremu, male kućanske aparate, rasvjetu i struju.

Druga grupa artikala je „dom“, a tu se može pronaći sve što je potrebno jednom kućanstvu: posuđe i kuhinjski pribor, dekoracije, sezonski programi za Božić, Uskrs ili ljeto, zatim igračke i školski pribor te posude i sve drugo za cvijeće.

Treću grupa artikala čini ponuda artikala za vrt (ručni alati, kosilice, trimeri, motorne pile, perači, roštilji, kace, burad, vrtne garniture itd…), alat (ručni i električni) te sport u kojem nudimo bicikle i dodatnu opremu te sprave za vježbanje.

Posljednja velika grupa artikala u našoj ponudi je „stanovanje“ te u njoj nudimo: zidne i podne obloge, boje i lakove, pločice i sanitarije.

Hrvatska Gospodarska Komora Vukovar dodjeljuje priznanje “Zlatna Kuna” za najuspješnije trgovačko poduzeće u Vukovarsko-srijemskoj županiji u 2006., u 2010., 2014. godini, a za prethodne godine, odnosno za 2005., 2009., 2013 godinu.