Mago

mago-banjoleTvrtka Mago Banjole je osnovana 1997. godine kao malo poduzeće. Danas, 19 godina kasnije, na početke gledamo sa zadovoljstvom jer znamo da smo tada postavili čvrste temelje za dugogodišnje uspješno poslovanje.

Proširili smo skladišni prostor s početnih 1500 na današnjih 5000 m2. Obiteljsko smo poslovanje proširili na današnjih 14 zaposlenika.

Godine 2007. započeli smo s proizvodnjom fert gredica koju prati usavršavanje i prilagodba najnovijoj tehnologiji proizvodnje. Sve to doprinijelo je povećanju kapaciteta proizvodnje i proširenju proizvodnog asortimana.

Proizvodnja gredica čini osnovu u prihodima našeg poduzeće. Ulaganje u proizvodnu djelatnost doprinijelo je da naš proizvod bude prepoznat kao najbolji izbor na tržištu, uz savršen omjer cijene i kvalitete.

Osim fert gredica, u ponudi imamo i široku paletu drugog građevinskog materijala. Opekarski proizvodi, drvena građa, fasade, građevinska kemija, ljepila, izolacijski proizvodi, gipsane ploče, crjepovi i krovna oprema, armatura, armaturne vilice samo su neki od proizvoda iz našeg asortimana.

A kako bismo zadovoljili potrebe svakog našeg klijenta, u našu smo ponudu uveli i usluge miješanja žbuke te unutarnjih i vanjskih boja.

Svi proizvodi koje nudimo našim kupcima imaju odgovarajuću tehničku dokumentaciju. Time direktno, kao mala cjelina, utječemo na uvođenje reda na tržište građevinskog materijala.