Trgostil

trgostil“TrgostiI” d.d. sa sjedištem u Donjoj Stubici trgovačko je dioničko društvo koje se svrstava u red velikih poduzeća u trgovačkoj djelatnosti zemlje.

Zauzima vodeću poziciju u sjeverozapadnom dijelu Hrvatske, odnosno u Krapinsko-zagorskoj županiji, a dijelom posluje u Zagrebu,  Zagrebačkoj i Varaždinskoj županiji.

Raspolaže sa 126 maloprodajna objekta, od čega je 106 trgovina prehrambenog sadržaja i robe široke potrošnje, a ostale su specijalizirane prodavaonice tehničke robe, građevinskog materijala, poljoapoteke (savjetodavna služba), tekstila, namještaja, knjižare te restoran Kapelščak u Stubičkim Toplicama. Posjeduje i vlastiti vozni park kojim opskrbljuje vlastita prodajna mjesta te veleprodajne kupce. Trenutno zapošljava 570 djelatnika.

“Trgostil” je u sastavu Grupe “Čakovečki mlinovi” čije su članice sa područja cijele Hrvatske – Čakovec, Dubrovnik, Opatija, Zadar, Virovitica.

Od veljače 2009.godine “Trgostil” je član  Narodnog trgovačkog lanca (NTL) koji okuplja 9 trgovačkih kuća i posluje preko svojih 1400 trgovina na produčju čitave Hrvatske. Konkurencija na tržištu je velika, te je cilj grupacije zajednički nastup kod dobavljača kao i razvijanje vlastite robne marke i pružanje što većeg zadovoljstva kupcima kroz cijene i kvalitetu proizvoda.